Forretningsvilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle produkter fra Stofmøllen, og gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået anden skriftligt aftale.

  • Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, samt farveægthed på billederne.
  • Ved køb af over 5 meter, tag kontakt til os for at sikre at vi har større mængde på lager.
  • Ordre afgivet inden kl. 12.00 afsendes fra Stofmøllen samme dag, dog ikke lørdag, søndag og søgnehelligdage.
  • Tjek dine vare igennem for fejl og mangler, (evt. huller, trykfejl eller andet) inden du klipper. Varen må ikke bruges før der er enighed om reklamation, ellers bortfalder reklamationsretten.

Levering

  • Estimeret leveringstid 1-3 hverdage
  • GLS, levering til nærmeste pakkeshop: DKK 39,00
  • GLS, Hjemmelevering: DKK 55,00
  • PostNord, levering til døren: DKK 79,00. Visse varer har du mulighed for at få sendt til en lavere forsendelsespris, bl.a. strikkeopstrifter, dette bliver sendt som B post og er dermed ikke sporbart eller forsikret. Forventet leveringen af B post er 5-8 hverdage. 
  • Fri fragt ved køb over DKK 499,- med GLS, til nærmeste pakkeshop

Vi bruger ovenstående firmaer til forsendelse af varer og kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtfirma, vejrforhold, manglende levering eller andre udefrakommende påvirkninger. Modtager du ikke din pakke som ventet (du får besked når vi har afsendt pakken) kan du med fordel selv kontakte fragtfirmaet.

Det sker sjældent at indholdet i din pakke har taget skade under forsendelsen, men sker det beder vi dig kontakte os på mail eller telefonisk.

Fortrydelsesret

På købte varer er der 14 dages fortrydelsesret, og herefter 14 dage til at sende varen retur. Er emballagen brudt eller varen taget i brug, bortfalder returretten. Ved køb af metervarer tilbagebetales 50% af købsprisen.
Læs mere på forbrugerombudsmanden.dk og forbrug.dk

Returnering af købt vare

Inden en vare returneres bedes du kontakte os enten via telefon eller mail. Vi tager ikke imod pakker uden forudgående aftale. Omkostninger vedrørende returnering afholdes af kunden selv. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved returnering bør returvaren sendes og pakkes forsvarligt. Returvarer som har lidt skade pga. mangelfuld emballering, kan medføre tab af returretten. Vi anbefaler derfor at returnering sker ved genbrug af emballagen, som varen blev modtaget i. Så snart vi modtager en returvare og får tjekket om alt er, som det skal være, tilbagebetaler vi hurtigst muligt det faktureret beløb til din konto.

Reklamation

Som forbruger har du reklamationsret på varer købt hos Stofmøllen. Det betyder, at såfremt varen havde en fejl, da du købte den, har du ret til at få varen ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen. Reklamationsretten dækker ikke fejl, som er opstået i forbindelse med almindelig brug og slidtage. Ved forkert brug, uheld eller misbrug af den købte vare bortfalder reklamationsretten også. Såfremt der reklameres på en købt vare, som ikke fejler noget, vil varen blive sendt retur og kunden vil blive opkrævet betaling for ompakning og forsendelse. Ved brug af reklamationsretten henvises til punktet ‘returnering af købt vare’.

For ikke special fremstillede varer har man 24 mdr. reklamationsret og 14 dages returneringsret hvis varen har produktions-fejl.

For special fremstillede varer frafalder eller reduceres reklamations- og returneringsretten som tidligere beskrevet i punktet om fortrydelsesret.

Bemærk! at reklamationsretten bortfalder så snart varen er vasket eller klippet i. Tjek derfor varen for fejl inden brug/vask.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk.
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@stofmoellen.dk.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

 • Dankort
 • MasterCard
 • VISA
 • Mobilepay

Salgs- og leveringsbetingelser -

Alle priser hos Stofmøllen – på web-adressen https://www.stofmoellen.dk/ – er inkl. moms.

Beløbet trækkes først fra købers kort når ordren afsendes fra vores lager.

Navn og adresse

Stofmøllen Aps / Filippavej 61, 5762 Vester Skerninge

Annulleret ordre

Lykkes det dig ikke at fuldføre din ordre vil du modtage en mail. Dette er for at sikre at det ikke er vores betalingssystem eller website der skyldes den annullerede ordre. Er det vores system der er skyld i annulleringen hjælper vi dig gerne og du kan kontakte os enten telefonisk eller via mail.

Sikker ehandel

Stofmøllen benytter sig af det professionelle betalingssystem fra Bambora som hedder Bambora-Checkout. Betalingssystemet lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet, og er godkendt og certificeret af NETS.

Al kommunikation mellem Bambora’s Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem Bambora’s Betalingssystem og NETS’s betalingsserver.

Bambora’s Betalingssystem står placeret i et højt sikret serverrum med tyverialarm, brandanlæg (Inergen), nødstrømsanlæg og aircondition. Betalingssystemet er elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, 365 dage om året.