Om os

Hvorfor handle hos Stofmøllen?

Om os -

Over 9000 varer på webshoppen

Vi har mere end 9000 varer på webshoppen og arbejder på at få endnu flere varer lagt på.

Vi har en meget stor fysisk butik på ca. 500 m2. Denne butik rummer rigtig meget stof, sytilbehør og garn, og meget af det er endnu ikke kommet på vores webshop. Så finder du ikke det du søger er du velkommen til at ringe på tlf: 6261 6888, så vil vi forsøge at hjælpe dig. Eller endnu bedre, kig forbi og se ved selvsyn det store udvalg vi har at byde på.

Vi har mange beklædnings metervare, både jersey og fastvævet stoffer. Noget indkøber vi som restpartier fra færdigtøjsindustrien og disse metervarer kommer sjældent på webshoppen, da der som regel er en begrænset mængde så det finder du kun i den fysiske butik.

Der er rigtig meget patchwork på vores hylder, men der er ikke så meget af det på webshoppen, så vi arbejder hele tiden på at få mere lagt på, så vores kunder kan se lidt af det store udvalg vi har.

Vi har efterhånden en hel del garn og vores faste sortiment er at finde på webshoppen. Vi opkøber ind imellem restpartier, så udover det faste sortiment har vi også andre garner og nogle af disse finder også vej til webshoppen, mens andet kun er at finde i butikken i Aastrup.

Vores afdeling for tilbehør er velassorteret og mange af vores varer findes på vores webshop, men vi har nok Danmarks største udvalg af knapper, over 6000 forskellige af slagsen, og det er en kun en brøkdel der indtil videre er nået at komme på webshoppen.

Gardinafdeling

Vi har en stor afdeling med gardinstof med mange forskellige gardin stoffer, blandt andet har vi et stort udvalg af cafégardiner.

Så har vi reservedele til mange forskellige gardinløsninger og reparerer også gardiner. 

Og vi skærer og bukker forskellige gardinstænger på bestilling.

Er det et rullegardin du søger har vi også rullegardinstof og syr eller reparere dem, også på bestilling.

Hvis du skal have nye persienner, lamelgardiner eller rullegardiner samarbejder vi med Kadeco og Faber.

Og så har vi rigtig meget gardinstof på hylderne, samt stofprøver fra blandt andet Pagunette og Munketex, som vi bestiller med dag til dag- levering.

Overvejer du nye gardiner, kommer vi gerne ud og måler op og giver et uforpligtende tilbud.

Og skal de nye gardiner syes, eller de gamle trænger til at blive repareret, har vi en dygtig syerske tilknyttet butikken.

Udover ovenstående har vi rigtig meget tilbehør til gardiner, tilbehør du ikke finder i vores webshop, så kontakt os hvis du søger noget bestemt, så forsøger vi at hjælpe.

Møbelstof

Vi har et bredt udvalg af møbelstof, og blandt andet ROM er en standardvarer vi altid har.

Meget af vores møbelstof køber vi op fra møbelproduktionen. Dette gør vi for at kunne give jer, vores kunder, et bredt udvalg af rigtig gode kvaliteter til super skarpe priser.

Vi har varer som Kvadrat, Fiedler og, Gabriel og Gudbrandsdalens uldvarefabrik. Disse varer ligger normalt til en meterpris på omkring kr. 500 – kr. 1200. Hos os ligger de mellem kr. 75 til kr. 198.

Derudover samarbejder vi også med en række firmaer med dag til dag levering af varer på bestilling. Deriblandt Scanaprima, Munketex, Sanderson, Harlequin og Kjellerup væveri.

Vi har også tilbehør til din næste ompolstring, såsom møbelsøm, møbelbånd og skum.

Skum har vi i  1, 2, 4, 6 og 9 cm tykkelse og skærer det på bestilling efter mål.

Vi samarbejder med både en møbelpolster og en syerske, så skal du skal have ombetrukket møbler eller have nye hynder, kan du kontakte os så giver gerne et uforpligtende tilbud.