Kursus: Tekstil til børneværelset

Tekstil til børneværelset GRUNDET CORONA ER DER IKKE FASTSAT EN NY DATO FOR KURSET. MEN HVIS I SELV KAN FINDE 6 PERSONER DER VIL DELTAGE SÅ AFHOLDER VI KURSET NÅR DET PASSER JER.

Spændende weekendkursus på Aastrup mølle sammen med underviser Britt Svaneberg og andre med lyst til det kreative. 

Har du gået med en ide til børneværelset, så er det her du får muligheden for at fører den ud i livet.

Jeg vil medbringe bøger, skabeloner og andet til fri afbenyttelse så din ide kan blive til virkelighed.

Weekenden vil være et åbent værksted, hvor jeg tager udgangspunkt i de ideer og materialer I selv medbringer. 

Du skal selv medbringe:

  • symaskine, synål, lille og stor saks
  • Knappenåle
  • materialer til jeres projekt.

Inden kursusstart vil jeg gerne have en besked/mail fra jer, hvor projektet beskrives, så jeg bedre kan medbringe værktøj eller materialer som I kan bruge.

Undervisningen: Undervisningen vil foregå fra 9:30—16 både lørdag og søndag. Hvis du ønsker at overnatte på Åstrup mølle vil der være mulighed for at bruge kursus lokalerne fra 8-22 lørdag og søndag.

Underviser: Britt Svaneberg har sit eget kreative værksted hvor hun arbejder med syning, skilte, airbrush og dekorationsmaling. Hun startede med at gå på Skals håndarbejdeskole og derefter er hun uddannet skiltemaler og vejleder og har i mange år undervist og været vejleder på AMU og tekniske skoler.

Hun kan sit kram og har ry for at være engageret, positiv og ikke bange for at blive udfordret hvis hendes kursister kommer med nogle spændende input.

Deltager: Min. 6 og max 8 deltagere

Tilmelding: skal ske til Stofmøllen tlf. 6261 6888, eller ved henvendelse i butikken.

Tilmeldingen er bindende og skal ske senest den —. Hvis kurset ikke gennemføres aflyses det senest— og evt. tilmeldte får direkte besked.

Rabatter: Der er mulighed for at handle i Stofmøllen, hvor alle kursister får 10% rabat.

Overnatning: I forbindelse med weekendkurser er der mulighed for overnatning for kr. 100,- pr overnatning i 2-3 mands værelser, med dele køkken og bad. Der skal selv medbringes dyne og senge linned.

Det er muligt at benytte kursuslokalet lørdag aften.

Spørgsmål: Eventuelle spørgsmål vedrørende dette kursus skal henvendes til Britt Svaneberg på tlf.: 27137674 eller på mail: Bsvaneberg@gmail.com

Pris for Tekstil til børneværelset weekend kursus 825,- (inklusiv morgenmad og frokost begge dage)