Kursus: Sy en Jakke på en weekend

Sy en Jakke på en weekend GRUNDET CORONA ER DER IKKE FASTSAT EN NY DATO FOR KURSET. MEN HVIS I SELV KAN FINDE 6 PERSONER DER VIL DELTAGE SÅ AFHOLDER VI KURSET NÅR DET PASSER JER.

Tilbring en weekend på Aastrup mølle i selskab med underviser Margit Jørgensen og andre kreative sjæle.

Få syet dig en softshell jakke, og tilrettet et mønster så det passer dig helt perfekt. Samt få inspiration til hvad softshell ellers kan bruges til.    

Du skal selv medbringe:

  • Symaskine, synål, lille og stor stofsaks samt en papirs saks
  • knappenåle
  • mønsterpapir
  • stof til dit projekt samt sytråd
  • målebånd

Undervisningen: Undervisningen vil foregå fra 9:30—16 både lørdag og søndag. Hvis du ønsker at overnatte på Åstrup mølle vil der være mulighed for at bruge kursus lokalerne fra 8-22 lørdag og søndag.

Underviser: Margit Jørgensen er underviser. Margit har mere end 30 års undervisningserfaring og er endvidere uddannet skrædder.

Deltager: Min.6 og max 8 deltagere

Tilmelding: skal ske til Stofmøllen tlf. 6261 6888, eller ved henvendelse i butikken.

Tilmeldingen er bindende og skal ske senest den —. Hvis kurset ikke gennemføres aflyses det senest — og evt. tilmeldte får direkte besked.

Rabatter: Der er mulighed for at handle i Stofmøllen, hvor alle kursister får 10% rabat. Kursister på sy en jakke på en weekend kursus for 25% rabat på alt softshell denne weekend.

Overnatning: I forbindelse med weekendkurser er der mulighed for overnatning for kr. 100,- pr overnatning i 2-3 mands værelser, med dele køkken og bad. Der skal selv medbringes dyne og senge linned.

Det er muligt at benytte kursuslokalet lørdag aften.

Spørgsmål: Eventuelle spørgsmål vedrørende dette kursus skal henvendes til Margit Jørgensen på tlf 2844 3106

Pris for Sy en jakke på en weekend kursus weekend kursus 825,- (inklusiv morgenmad og frokost begge dage)