Kursus: Skal der være fest?

Skal der være fest 20/2-22/2 2021

Tilbring en weekend på Aastrup mølle i selskab med underviser Britt Svaneberg og andre der har brug for lidt kreativ hjælp til festen. Skal der laves et skilt til æresporten, en personlig gaveæske, et sjovt indslag i festen, skal du lave en gæstebog eller går du med helt andre ideer så er dette kurset hvor du kan komme og få hjælp til at komme videre med din ide.

Jeg står parat med min viden som skilte og dekorationsmaler og derudover vil jeg medbringe en masse ideer.

Du skal selv medbringe materialer til opgave du vil lave!

Opstart og undervisning: Fredag fra kl.18-21 vil der være opstart og introduktion til kurset, og vi får en snak om hvilke ideer og projekter i gerne vil have hjælp til. Ud fra denne snak, og jeres behov planlægger vi i fællesskab weekendens program (hvis ikke du har mulighed for at deltage om fredagen er det vigtigt at du sender en mail om dit projekt, så der kan blive taget hensyn til dette i planlægningen)

Undervisningen vil foregå fra 9:30-16 lørdag og søndag. Hvis du ønsker at overnatte på Åstrup mølle vil der være mulighed for at bruge kursus lokalerne fra 8-22

Underviser: Britt Svaneberg har sit eget kreative værksted hvor hun arbejder med syning, skilte, airbrush og dekorationsmaling. Hun startede med at gå på Skals håndarbejdeskole og derefter er hun uddannet skiltemaler og vejleder og har i mange år undervist og været vejleder på AMU og tekniske skoler.

Hun kan sit kram og har ry for at være engageret, positiv og ikke bange for at blive udfordret hvis hendes kursister kommer med nogle spændende input.

Deltager: Min. 6 og max 8 deltagere

Tilmelding: skal ske til Stofmøllen tlf. 6261 6888, eller ved henvendelse i butikken.

Tilmeldingen er bindende og skal ske senest den 11/2 2021. Hvis kurset ikke gennemføres aflyses det senest 13/2 2021 og evt. tilmeldte får direkte besked.

Rabatter: Der er mulighed for at handle i Stofmøllen, hvor alle kursister får 10% rabat.

Overnatning: I forbindelse med weekendkurser er der mulighed for overnatning for kr. 100,- pr overnatning i 2-3 mands værelser, med dele køkken og bad. Der skal selv medbringes dyne og senge linned.

Det er muligt at benytte kursuslokalet lørdag aften.

Spørgsmål: Eventuelle spørgsmål vedrørende dette kursus skal henvendes til Britt Svaneberg på tlf.: 27137674 eller på mail: Bsvaneberg@gmail.com

weekend kursus 875,- (inklusiv morgenmad og frokost lørdag og søndag)