Kursus: Quietbook kursus

Quietbook kursus 16/10-18/10 2020

Tilbring en weekend på Aastrup mølle i selskab med underviser Britt Svaneberg og andre kreative sjæle.

Du vil på kurset få hjælp til at komme i gang med at designe og sy din egen personlige aktivitetsbog, som vil være med til at styrke barnet sanser og finmotorik.  Du vil lære om overførelsesmetoder, sjove effekter og sidst men ikke mindst, får du gode råd til hvordan din bog kan samles.

Der vil være en fast materialepris på kr. 100,- som dækker:

10 ark hård filt, lim, pladevat og ringe til bogbinding.

Du skal selv medbringe:

  • Symaskine, synål, lille og stor saks
  • knappenåle
  • 1 klar rulle tape, blyant/kuglepen
  • Stof/stofrester, kantebånd, tråd i forskellige farver, velcrobånd, 

trykknapper/knapper, perler, bånd osv. til at pynte med.

Opstart og undervisningen: Fredag fra kl 18-21 vi der være opstart og introduktion til kurset, her vil du få mulighed for at planlægge weekendens projekter (hvis ikke du har mulighed for at deltage til dette vil opstart og planlægning skulle forgå via mail inden kurset. Undervisningen vil foregå fra 9:30—16 lørdag og søndag. Hvis du ønsker at overnatte på Åstrup mølle vil der være mulighed for at bruge kursus lokalerne fra 8-22.

Underviser: Britt Svaneberg har sit eget kreative værksted hvor hun arbejder med syning, skilte, airbrush og dekorationsmaling. Hun startede med at gå på Skals håndarbejdeskole og derefter er hun uddannet skiltemaler og vejleder og har i mange år undervist og været vejleder på AMU og tekniske skoler.

Hun kan sit kram og har ry for at være engageret, positiv og ikke bange for at blive udfordret hvis hendes kursister kommer med nogle spændende input.

Deltager: Min.6 og max 8 deltagere

Tilmelding: skal ske til Stofmøllen tlf. 6261 6888, eller ved henvendelse i butikken.

Tilmeldingen er bindende og skal ske senest den 7/10 2020. Hvis kurset ikke gennemføres aflyses det senest 9/10 2020 og evt. tilmeldte får direkte besked.

Rabatter: Der er mulighed for at handle i Stofmøllen, hvor alle kursister får 10% rabat.

Overnatning: I forbindelse med weekendkurser er der mulighed for overnatning for kr. 100,- pr overnatning i 2-3 mands værelser, med dele køkken og bad. Der skal selv medbringes dyne og senge linned.

Det er muligt at benytte kursuslokalet lørdag aften.

Spørgsmål: Eventuelle spørgsmål vedrørende dette kursus skal henvendes til Britt Svaneberg på tlf.: 27137674 eller på mail: Bsvaneberg@gmail.com

weekend kursus 875,- (inklusiv morgenmad og frokost lørdag og søndag)