Kursus: En weekend med tryk på

En weekend med tryk på 20/3-22/3 2021

Tilbring en weekend på Åstrup Mølle i selskab med underviser Britt Svaneberg og andre med interesse for det kreative.

Lær forskellige teknikker til tryk på tekstiler. Der vil blandt andet blive arbejdet med linoleums-og skabelontryk. Du vil også få tips til hvordan du selv laver skabeloner.

Vi starter med at afprøve forskellige teknikker på hvidt bomuldsstof som bliver udleveret på kurset.

Der vil være en materialepris på kr. 140,- som dækker:

Tekstilfarver, stof til prøvetryk, tape og diverse materialer til skabeloner

Du skal selv medbringe:

  • vasket tøj eller stof som du har lyst til at dekorere
  • evt. forklæde for at beskytte dit eget tøj.

Opstart og undervisningen: Fredag fra kl 18-21 vi der være opstart og introduktion til kurset, her vil du få mulighed for at planlægge weekendens projekter (hvis ikke du har mulighed for at deltage til dette vil opstart og planlægning skulle forgå via mail inden kurset. Undervisningen vil foregå fra 9:30—16 lørdag og søndag. Hvis du ønsker at overnatte på Åstrup mølle vil der være mulighed for at bruge kursus lokalerne fra 8-22.

Underviser: Britt Svaneberg har sit eget kreative værksted hvor hun arbejder med syning, skilte, airbrush og dekorationsmaling. Hun startede med at gå på Skals håndarbejdeskole og derefter er hun uddannet skiltemaler og vejleder og har i mange år undervist og været vejleder på AMU og tekniske skoler.

Hun kan sit kram og har ry for at være engageret, positiv og ikke bange for at blive udfordret hvis hendes kursister kommer med nogle spændende input.

Deltager: Min. 6 og max 8 deltagere

Tilmelding: skal ske til Stofmøllen tlf. 6261 6888, eller ved henvendelse i butikken.

Tilmeldingen er bindende og skal ske senest den 11/3 2021. Hvis kurset ikke gennemføres aflyses det senest 13/3 2021 og evt. tilmeldte får direkte besked.

Rabatter: Der er mulighed for at handle i Stofmøllen, hvor alle kursister får 10% rabat.

Overnatning: I forbindelse med weekendkurser er der mulighed for overnatning for kr. 100,- pr overnatning i 2-3 mands værelser, med dele køkken og bad. Der skal selv medbringes dyne og senge linned.

Det er muligt at benytte kursuslokalet lørdag aften.

Spørgsmål: Eventuelle spørgsmål vedrørende dette kursus skal henvendes til Britt Svaneberg på tlf.: 27137674 eller på mail: Bsvaneberg@gmail.comPris for En weekend med tryk på kursus weekend kursus 875,- (inklusiv morgenmad og frokost lørdag og søndag)